شماره پانزدهم

پنجشنبه پانزده آبان ماه ۹۳ چهاردهمین پادکست بی‌نام رو ضبط کردیم و به دلیل مشکلات به وجود اومده روز جمعه شانزده آبان منتشر کردیم. در حال حاضر پادکست رو در فرمت‌ها و حجم‌های مختلف زیر دانلود کنید و یا اینکه از طریق player آنلاین زیر به اون گوش بدید. پادکست بی‌نام «گپی دوستانه» است بین پیام صادری و آرش میلانی در مورد اخبار حوزه تکنولوژی و استارتاپ‌ها.

فایل‌ها با بیت‌ریت ۵۶ کیلوبیت در ثانیه:
الف) دانلود شماره پانزده پادکست بی‌نام با فرمت mp3 با حجم ۱۷ مگابایت
ب) دانلود شماره پانزده پادکست بی‌نام با فرمت ogg با حجم ۱۵ مگابایت

فایل‌ها با بیت‌ریت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه:
الف) دانلود شماره پانزده پادکست بی‌نام با فرمت mp3 با حجم ۳۸ مگابایت
ب) دانلود شماره پانزده پادکست بی‌نام با فرمت ogg با حجم ۳۰ مگابایت

 

ریز مطالب این هفته:

۱) کنفرانس Open Source India 2014
۲) انتشار شماره دوم مجله سلام دنیا
۳) اسکایپ در پی ترجمه آنی گفتگوی‌های صوتی و ویدیویی است
۴) اجاق یا فر هوشمند
۵) تماس تلفنی با مهرداد فراهانی در مورد کنفرانس جاوااسکریپت تهران که کنسل شد
۶) در بخش خارج از فقه و اصول آی‌تی هم در مورد انتقاد کردن و انتقاد پذیری صحبت کردیم

 

آهنگ‌های مربوط به این شماره :

۱) آهنگ «باده مغان» از آلبوم «مست و خراب» جناب «فرمان فتحعلیان»
۲) آهنگ Because Of You از آلبوم Long Road گروه Nickelback
۳) آهنگSamb-Adagio از گروه Safri Duo
۴) آهنگ Touch Too Much از آلبوم گروه Highway to Hell گروه AC/DC

آهنگ آخر پادکست هم از DJ BOBO هست با نام Together

 

اگر انتقادی یا پیشنهادی داشتید حتمن یا در بخش نظرات اون رو مطرح کنید یا بـا ایمیل hi[at]binamcast.ir تماس بگیرید. اگر خبری وجود داشت که دوست داشتید درموردش در هفته بعد گپ بزنیم ما رو خبردارکنید.

Facebooktwitter

دیدگاه ها

  1. تمدن

    جدی: کیفیت و سطح کار خیلی خیلی بالاست.
    انتقاد:صدای پیام و آرش خیلی خوبه اما صدای خواننده ی آخر پادکست خیلی بد بود 😉

  2. آرش خوئینی

    به نظرم کار جناب مهرداد فراهانی واقعا غیر حرفه ای بود که تریبونی رو پیدا کرد و در اون چیزهایی رو گفت که حقیقت ندارند. من یکی از منتقدان این همایش بودم و با ایشون در فیسبوک و در گروه مربوط به دانشجویان نرم افزار دانشگاهمون وارد بحث شدم. انتقادی که من و سایر همکلاسیهام به آقای فراهانی میکردیم این بود که شما که داری همایش برگزار میکنی باید به ما بگی که سخنرانان این همایش که ما اولین باره اسمشون رو میشنویم چه کسانی هستند ؟ چه رزومه ای دارند؟ چه کار موفقی انجام دادند؟ به هر حال وقتی ما بخوایم صد یا صد و پنجاه هزار تومن و چند ساعت از روزمون رو هزینه کنیم برای یک همایش، مهمه که بدونیم آیا آدمایی که میخوان بیان صحبت کنند این توانایی رو دارند که چیزی یاد من بدن؟ ارزشش رو داره که من این هزینه رو بکنم؟ وگرنه که هرکسی میتونه برای کسب درآمد همایش راه اندازی کنه. 
    پاسخی که جناب فراهانی در برابر سوالات ما میدادند این بود که رزومه این افراد شخصیه و ما نمیتونیم در اختیارتون بذاریم. یا شما با آدمی که میخواد سخنرانی کنه چیکار داری، با چیزی که میخواد بگه کار داشته باش. یا مثلا همین آقای ایکس چند روز پیش یه اپلیکیشن آیفون نوشته(!!!!!!!!!!) طبیعتا جوابهای ایشون نه تنها مارو قانع نکرد بلکه باعث شد نسبت به این همایش کاملا بی اعتماد شیم و به بقیه دوستانمون هم این بی اعتمادی رو منتقل کنیم و در نتیجه استقبالی از این همایش صورت نگیره. ( پست فیسبوک ایشون و کامنت های زیرش هنوز هست و اگر بخواید میتونم از مدیر گروه درخواست کنم پست رو پابلیک کنه).
    به نظرم بد نیست این کامنت من رو تو پادکست بعدی منتقل کنید تا شنونده ها بفهمند این چیزی که ایشون گفتند که (( دانشجویان هنوز آمادگی پذیرش این همایش رو نداشتند)) نه تنها واقعیت نداره، بلکه نوعی توهین به دانشجوهایی محسوب میشه که سوال اصلیشون دونستن سابقه کاری ارائه دهنده ها بود.
    ممنون 

    1. تمدن

      آرش ممنون از اطلاع رسانیت…
      اتفاقا برای منم جای سوال بود که چجوری «دانشجویان هنوز آمادگی پذیرش این همایش رو نداشتند»؟ چون فکر می کنم بین تمام گروه ها، این دانشجوها هستند که از همه بیشتر دنبال این جور چیز هان و خود ما و یا دوستامون در زمان تحصیل در دانشگاه های مختلف خیلی به این جور مسایل علاقه داشتیم و البته کار هم می کردیم… مرسی 😉

      1. مهرداد فراهانی

        ما کلا همیشه خودمونو رو نگاه میکنیم و جای بقیه نظر میدیم … شما و خیلی های دیکه ٬ صد البته جز اون دسته نیستید  ولی وقتی قراره آماری صحبت شه ۲۰ درصد در مقابل ۸۰ درصد شانسی ندارن … و کلیت با ۸۰درصد … دوست من ٬ همینطوری یه حرف نزدم فیدبکی که از خیلی از دوستان دانشجو گرفتم رو انتقال دادم … نه تنها از یه دانشگاه از اکثر دانشگاه های موجود در تهران  …  ما چرا نمی خوایم واقعیت ها رو بپذیریم … من و خیلی از دوستان دیگه چه در بخش اجرایی و چه ارائه کلی وقت و هزینه صرف کردیم … و علاقه ای هم به کنسل شدنش نداشتیم  ولی وقتی هنوز دانشجویان زیادی هستند که تمایلی به حرکت در این تکنولوژی ندارند و اینو رو عنوان می کنن …. چه باید کرد … 

        1. آرش خوئینی

          برای این عدد ۸۰ و ۲۰ شما کار تحقیقاتی انجام  دادید ؟  جامعه آماریتون چی بود ؟ چجوری بررسی کردید که به این اعداد رسیدید؟ 
          در ضمن مگه همایش شما چقدر ظرفیت داشت ؟ حتی اگر درصدهایی هم که دادید درست باشه آیا این درصد ها کفاف به حد نصاب رسیدن همایش رو هم نمیداد ؟
          جناب فراهانی  مشکل اصلی من با حرف شما و کاری که کردید این بود که دلیل اصلی کنسل شدن رو تو پادکست نگفتید. همونطور که آرش میلانی بهت گفت گفتن دلیل باعث میشه که به افراد دیگه ای که قصد برگزاری همایش دارند کمک کنه که بتونن با مشکل شما رو به رو نشن یا حداقل بدونن که با چه چالش هایی باید رو به رو شن. اما شما دقیقا برعکس این موضوع عمل کردی و  با گفتن (( دانشجویان هنوز آمادگی پذیرش این همایش رو نداشتند )) احتمالا عده زیادی رو گمراه کردی. 
          در ضمن شما اگر واقعا دغدغه توسعه js در ایران رو داری و طبق کامنتی که این پایین نوشتی برگزاری همایش براتون هیچ سودی نداره که هیچ٬ ضرر هم داره٬  چرا همراه با همون دوستانی که رزومه ی شخصی(!!) دارند وبلاگی رو راه اندازی نمیکنید و بدون اینکه همایش برگزار کنید و متحمل ضررهای مالی شید تو اون وبلاگ مطالب آموزشی تون یا حتی فیلم ارائه ها رو نمیذارید تا همه رایگان استفاده کنند ؟ فکر میکنم این برای شما که همایش “کلی ضرر داره” راه کار خیلی خوبی باشه. از ارائه ها فیلم میگیرید٬ و همراه با متریال ارائه شده تو سایت آپلود میکنید. حتی میتونید از کلی سرویس رایگان برای ساخت وبلاگ و آپلود فیلم ها استفاده کنید که براتون هزینه مالی نداشته باشه. 

    2. مهرداد فراهانی

      خیلی جالب هنوز این داستان شما ادامه داره … دوست عزیز من توی همون گروه فیسبوکم بتون گفتم ما تنها کاری که لازم بودو انجام دادیم (کاری که در تمام همایش ها انجام میشه ) لینک شبکه های اجتماعی دوستان رو قرار دادیم … متاسفانه ما اجازه اینو نداشتیم که رزومه شخصی هر کدوم از دوستان رو قرار بدیم … یک بارم هم بتون گفتم هر کدوم از دوستان لینکدینشون هست می تونستید رزومه پابلیکی که دارن رو ببینید … در پایان هم بتون گفتم شما و خیلی دوستان اون گروه از مسیر اصلی خارج شدین … هدف تاپیک های ارائه شده بود … در ضمن هم شما همچنان دارین توهین می کنید … بتونم یکبار گفتم این همایش یا کلا همایش هیچ سودی که نداره  هیچ کلی ضرر داره … در ضمن هزینه که برای هر کدوم از دوستان  تخمین زده شده بود بیشتر از اون مقدار تعیین شده بود … (احساس میکنم بدون هیچ اطلاعی نظر دادین … ) 

  3. مضافرد

    خدا قوت – صداتون گرم.
    تو همین پادکست بود که بحث شد راجع به انتقاد پذیری و … نظرات برخی بزرگوارن  رو که خوندم ناخودآکاه خندم گرفت- اصلا گوش نشد به مطلب انگار ! :دی
    یه پیشنهاد هم داشتم که براتون ایمیل کردم. 

Comments are closed.